Azi pentru prinz am facut o combinatie venita asa spontan. Ce a iesit? Ceva neasteptat de bun...sincer fara gluma...un gust bunnn... si destul de satios... Chiar daca nu-mi plac pastele in mod special azi am facut rabat si am mincat mai mult de cit trebuie. Pupici la toti si puteti incerca...si o sa-mi dati dreptate
Am curatat prima data conopida, am spalat-o si am pus-o la fiert cu apa si un picut de sare. Catre terminare de fiert am adaugat catelul de usturoi zdrobit (sa-i dea un picut de aroma). Am scurs-o bine de apa, am lasat-o sa se raceasca, apoi am zdrobit-o bine cu o furculita. Am amestecat-o cu sucul de lamaie, frunzele de patrunjel si maioneza.
Intr-o oala cu apa clocotita cu un picut de sare am pus pastele la fiert, am respectat termenul de fierbere, 12 minute. Le-am strecurat, le-am clatit bine cu apa rece, am asezat pe un platou intins, apoi am asezonat cu salata de conopida si feliute de sunca.
A iesit un prinz delicios. Pofta buna si indrazniti, caci combinatia este super buna.
1
Cine vrea poate adauga parmezan