Rapid si gustos, in 30 de minute e gata pranzul, cand sunteti in criza de timp.
Se pun pastele la fiert, in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp, se pregateste sosul. Se spala carnea, se taie bucatele mai mici si se pun la calit, in tigaia in care s-a pus uleiul aromat cu busuioc. Se presara putina sare peste carne si se lasa la calit, pana se rumenesc usor bucatile. Se toarna apoi sosul de rosii, apa si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pastele se scurg fara a le clati, apoi se toarna peste sos. Se amesteca, se lasa sa dea 2-3 clocote, apoi se presara deasupra cascavalul dat pe razatoarea cu gauri mici. Se acopera tiagaia si se lasa 1-2 minute, pana se topeste cascavalul dupa care se poate servi.
Pofta buna!
1
Puteti folosi orice fel de paste.
2
Daca va plac cu mai mult sos, nu adaugati toate pastele.