Imi plac pastele in combinatie cu piept de pui.
Se fierb pastele in apa cu sare.
Ciupercile se spala si se taie felii.Ceapa se taie si ea si se prajeste in putin ulei,apoi se adauga ciupercile.Se prajesc putin si apoi se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.
Se amesteca o lingura de amidon cu smantana si se pune peste ciuperci,se condimenteaza si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.Se ia de pe foc.
Pieptul de pui se taie felii,ca pentru snitele, si se condimenteaza.
Baconul se taie si el felii foarte subtiri iar cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mici.
Se bat ouale si se adauga putina faina,compozitia nu trebuie sa fie foarte groasa.
Se pregateste un vas de yena in care se vor aseza straturi de piept de pui si bacon.
Pieptul de pui se da prin oul cu faina,apoi prin pesmet si prin cascavalul razuit.
Pe fundul vasului se pune putin ulei,apoi un strat de bacon.Urmatorul strat va fi de piept de pui,apoi iar bacon si tot asa pana terminam.
Deasupra se toarna un amestec de lapte,smantana si ou.
Se pune in cuptorul incins si se lasa cam 40 de minute.
Va rezulta o compozitie destul de compacta la final.
Se serveste ca atare ca aperitiv sau cu garnitura de paste,cartofi sau ce altceva poftiti.
Pentru ca am folosit paste ,am adaugat sosul de ciuperci.
Este la fel de bun cald sau rece.