Paste cu piept de pui

de lacrimioara in Paste, 7 Noi 2010 | 9694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept pui,
  • smantana  (o cutie smantana cam300 ml),
  • paste 250 gr aproximativ,
  • sare,piper,
  • condiment spagheti,
  • o ceapa mai mare,
  • apa.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat si taiat bucati mai mici il punem la prajit pana se albeste dupa care il scoatem si in acel ulei punem ceapa la prajit pana se sticleaza, adaugam pieptul peste ceapa si pastele si apa cat sa le acopere, condimente ,piper, sare  (eu am pus condiment pentru spagheti da un gust bun la paste) dam la fiert pana ce fierb pastele

dupa ce sant fierte adaugam smantana mai lasam putin si oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortiglioni cu sos alb