Paste cu legume verzi si Gruyere

de Doralinda in Paste, 7 Iun 2013 | 5035 vizualizari

 

Nu aveti mult timp ptr pregatirea mesei?! Ce e mai usor decat pastele?!

 

INGREDIENTE

  • 500 spaghetti (sau orice paste doriti)
  • 8 bucati de sparanghel
  • 2 dovlecei taiati felii
  • 2 cepi verzi taiate marunt
  • 2 bucati usturoi dat prin razatoare
  • jumatate ceasca vin alb
  • jumatate ceasca branza gruyere
  • 4 linguri marar tocat
  • 4-5 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu legume verzi si Gruyere:

Taiati cca 3-4 cm din coditele de la sparanghel si aruncatile, apoi taiati cca 1-2 cm restul. Incalziti uleiul si caliti legumele pana se inmoaie putin, pe foc tare ptr cateva minute, puneti dupa gust sare si piper apoi stingeti cu vin. Lasati cca 2-3 min si adaugati apoi si branza cu mararul.

Fierbeti pastele in apa sarata, le strecurati apoi amestecati cu compozitia de legume.

TIPS-URI

1

Merge de minune si brocoli impreuna cu restul de ingrediente

2

reteta contine si o radacina de chimen dulce dar eu nu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu legume verzi si Gruyere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu legume si sos de usturoi