Paste cu lapte

de corina241 in Mancare copii, 7 Ian 2011 | 14114 vizualizari

 

Noi mancam cu mic si mare orice paste cu lapte destul de des.Este cea mai simpla reteta posibila,dar m-am gandit sa reamintesc gustul copilariei fiecareia dintre noi.

 

INGREDIENTE

  • 200g paste tip spirala
  • 1 l de lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu lapte:

Pregatim o oala cu 2 l apa clocotita in care punem pastele lasandu-le 7-8 minute la foc potrivit.Le scoatem intr-o strecuratoare mare si le trecem sub un jet de apa rece pentru a nu se lipi intre ele.

In aceeasi oala in care au fiert pastele,punem laptele si cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam pastele si zaharul,lasam sa fiarba 2- 3 clocote,apoi stingem flacara,adaugam zaharul vanilat si acoperim vasul.

Servim dupa cateva minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel