Paste cu fructe de mare

de Roxana in Fructe de mare, 20 Mai 2010 | 9305 vizualizari

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

20.05.2010, 13:26

initial unu/doua, dar putem baga si doua/trei))

Roxana 1

20.05.2010, 13:35

da gaby, cate vrei

gaby_duceag 1

20.05.2010, 13:45

PapaBun 1

20.05.2010, 13:56

te rog eu mult de tot, NU mai folosi margarina, in special daca dai si copiilor de mancare.
daca ai ulei de masline, e ARHISUFICIENT.
succes!
nu complica degeaba lucrurile.

Roxana 1

20.05.2010, 15:10

fetita mea are numai 5 luni, nu papa ce gatesc, numai morcovel deocamdata. multumesc de sugestie

nadina73 1

20.05.2010, 15:38

sa-ti traiasca e dulce tare

nadina73 1

20.05.2010, 15:39

nici eu nu folosesc margarina deloc,mai bine unt sau ulei

vero_closca 1

20.05.2010, 16:01

delicios arata! vreau si eu o portie! dau 5 furculite la schimb

Roxana 1

20.05.2010, 16:33

multumesc nadina. nici eu nu folosesc decat la paine prajita o data pe luna dar asa am vazut prin retete pt paste, mam documentat putin ca nam mai facut

Roxana 1

20.05.2010, 16:33

vero cu mare drag

PapaBun 1

20.05.2010, 17:50

roxana, ok atunci, daca nu ai mai facut, e bine sa stii urmatoarele, cand faci paste cu fructe de mare:


- nu folosi decat ulei de masline extravirgin, niciodata in combinatie cu unt sau cu margarina, doar ulei de masline, ATAT;
- e de preferat la fructe de mare sa folosesti paste de tip lung, nu mici;
- daca fructele de mare sunt pregatite, nu e nevoie sa le tii doua minute in ulei incins, e prea mult; doar le perpelesti un pic, maximum un minut;
- incearca sa pui putin usturoi la inceput, majoritatea pune-l fresh, cand adaugi pastele fierte peste amestecul de fructe de mare; isi va pastra mai bine gustul si va avea mai multe vitamine, fata de varianta prajita.
Bafta!

Roxana 1

20.05.2010, 20:39

oau PapaBun multumesc!!apreciez ca tiai facut timp sami dai sfaturi. imi plac is fructele de mare si pastele si saracele merita sa fie facute cat mai bine

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:22

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint Jacques cu andive si portocala