In seara asta nu stiam ce sa fac in asa fel incat sa fie si bun si rapid.. si cautand prin frigider am vazut costita, si m-am gandit la niste paste.. ce spuneti?
Pentru inceput am pus apa la fiert si cand a inceput sa fiarba am adaugat sare si fasolea verde. Intre timp am taiat costita afumata si am prajit-o in tigaie in foarte putin ulei de masline(pentru ca costita nu era prea grasa si aceasta e unica sursa uleioasa din reteta) , dupa care am adaugat usturoiul tocat marunt si am stins focul.
Cand fasolea a inceput sa fiarba am adaugat si pastele peste ea si am lasat sa fiarba pana ce acestea erau al dente. Trebuie sa fiti atenti ca fasolea sa nu fiarba prea mult inainte de a pune pastele, eventual puteti sa le fierbeti separat, doar ca eu eram cam in intarziere si ai mei vroiau sa manance :)) .
Cand acestea au fost fierte, am scurs apa si am adaugat peste costita prajita. Am pus putin parmezan la servire, dar se poate manca si fara, depinde de gusturi. Sper sa va placa. :)