Penne cu dovlecei si piept de pui

de Alina26 in Penne, 5 Mar 2013 | 8756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potrivit
  • 200 g penne
  • 2-3 felii piept de pui
  • 200 g rosii cherry
  • usturoi
  • origano o lingurita
  • busuioc o lingurita
  • ulei de masline
  • sare si piper
  • parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu dovlecei si piept de pui:

Punem apa la fiert cu sare, unde vom fierbe pasta (in cazul nostru penne...puteti face orice fel de tip de pasta,scurta). Intr-o tigaie punem pieptul de pui la prajit cu putin ulei de masline.

Spalam dovleceii si rosiile cherry. Taiem dovleceii cubulete si le punem intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si un catel de usturoi.

In tigaia in care am prajit carnea punem rosioarele taiate in doua sau in patru impreuna cu sare, piper, origano si busuioc. Acoperim cu un capac si lasam sa se caleasca pana se inmoaie (daca va place pasta mai rosie....puteti adauga putin sos de rosii). Le zdrobim cu o furculita.

Taiem pieptul de pui fasii si dupa ce se fac dovleceii adaugam pieptul de pui si rosiile. Adaugam si pasta. Mai adaugam sare si piper (daca este necesar) si amestecam.

Se servesc calde cu parmezan.

Pofta mare!!! :) :) :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecei si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si parmezan