Este un preparat foarte rapid si gustos!
Pastele se pun la fiert, in apa clocotita cu sare, asa cum este indicat pe pachet.
In acelasi timp pregatim si sosul.
Mai intai tocam ceapa si usturoiul verde, eu le-am maruntit la robot. Intr-o tigaie adanca punem putin ulei de masline, apoi ceapa si ustuoiul si putina apa, lasam putin sa se inmoaie. Apoi adaugam crevetii si lasam cateva minute. Urmeaza scoicile scurse si fileurile de ansoa la fel. Se adauga zeama si coaja de lamaie, se condimenteaza din belsug (atentie, ansoa e sarat, gustati mai intai!). Se adauga si vinul si se lasa sa fiarba 10 minute. Rosiile se maruntesc la robot, apoi se adauga in tigaie si se mai lasa putin la scazut.
Pastele se scurg si se adauga in tigaie si se lasa sa fiarba impreuna cu sosul cateva minute, sa se patrunda bine aromele.
La final se presara patrunjelul tocat fin.