Paste cu ciuperci si sos de rosii

de Corinuta in Fusilli, 10 Oct 2013 | 28707 vizualizari

COMENTARII (22)

Ela68 1

10.10.2013, 20:49

foarte bune !

nadea68 1

10.10.2013, 20:56

Bune!!

Lavinia 1

10.10.2013, 21:01

Super bune

Constelatialeu 1

10.10.2013, 21:03

Eu din astea nu mananc,dar dau like,ca arata bine...

MotanLaOale 1

10.10.2013, 21:05

bune bune

Corinuta 1

10.10.2013, 21:56

Multumesc Ela!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Nadea pup!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Asa e Lavi scumpa!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Cleme, mersi de like!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Motanel

mena29 1

10.10.2013, 22:28

Imi dai si mie? Stiu ca da!

Lia_ 1

10.10.2013, 22:41

bune si fara carne

Rocsi 1

10.10.2013, 22:45

Pregatite asa imi plac si mie

Corinuta 1

10.10.2013, 23:01

Iti dau Menule drag, cum sa nu!

Corinuta 1

10.10.2013, 23:02

Multumesc Lia, mie fara carne imi plac cel mai mult

Corinuta 1

10.10.2013, 23:02

Rocsi scumpa, pup!

babi5 1

12.10.2013, 12:32

Marius91 1

14.10.2013, 12:43

daca nu am sos de rosii pot sa folosesc bulion? si daca ciupercile sunt din comert, din conserva tot la fel le prepar? va multumesc frumos anticipat!

diaconta 1

14.10.2013, 13:30

Marius91,Corina a scris la tipsuri ca le-a facut cu ciuperci din conserva,dar a scris la modul de preparare cum procedeaza daca foloseste ciuperci proaspete.
Cele din conserva nu mai trebuie fierte decat putin cu sosul de rosii.
Eu zic ca poti folosi bulion,doar sa nu fie prea subtire.

MotanLaOale 1

14.10.2013, 13:56

Poti folosi bulion si il fierbi pana scade si ajunge cum vrei tu sa fie!

Marius91 1

14.10.2013, 19:13

Va multumesc frumos !

DanielaCiocan90 1

14.01.2020, 19:41

Foarte bune!eu am pus și ardei roșu gras👍

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ciuperci si rosii chery