Paste cu ciuperci si sos de rosii

de Corinuta in Fusilli, 10 Oct 2013 | 29882 vizualizari

COMENTARII (22)

Ela68 1

10.10.2013, 20:49

foarte bune !

nadea68 1

10.10.2013, 20:56

Bune!!

Lavinia 1

10.10.2013, 21:01

Super bune

Constelatialeu 1

10.10.2013, 21:03

Eu din astea nu mananc,dar dau like,ca arata bine...

MotanLaOale 1

10.10.2013, 21:05

bune bune

Corinuta 1

10.10.2013, 21:56

Multumesc Ela!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Nadea pup!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Asa e Lavi scumpa!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Cleme, mersi de like!

Corinuta 1

10.10.2013, 21:57

Motanel

mena29 1

10.10.2013, 22:28

Imi dai si mie? Stiu ca da!

Lia_ 1

10.10.2013, 22:41

bune si fara carne

Rocsi 1

10.10.2013, 22:45

Pregatite asa imi plac si mie

Corinuta 1

10.10.2013, 23:01

Iti dau Menule drag, cum sa nu!

Corinuta 1

10.10.2013, 23:02

Multumesc Lia, mie fara carne imi plac cel mai mult

Corinuta 1

10.10.2013, 23:02

Rocsi scumpa, pup!

babi5 1

12.10.2013, 12:32

Marius91 1

14.10.2013, 12:43

daca nu am sos de rosii pot sa folosesc bulion? si daca ciupercile sunt din comert, din conserva tot la fel le prepar? va multumesc frumos anticipat!

diaconta 1

14.10.2013, 13:30

Marius91,Corina a scris la tipsuri ca le-a facut cu ciuperci din conserva,dar a scris la modul de preparare cum procedeaza daca foloseste ciuperci proaspete.
Cele din conserva nu mai trebuie fierte decat putin cu sosul de rosii.
Eu zic ca poti folosi bulion,doar sa nu fie prea subtire.

MotanLaOale 1

14.10.2013, 13:56

Poti folosi bulion si il fierbi pana scade si ajunge cum vrei tu sa fie!

Marius91 1

14.10.2013, 19:13

Va multumesc frumos !

DanielaCiocan90 1

14.01.2020, 19:41

Foarte bune!eu am pus și ardei roșu gras👍

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]