Am vazut la Andreea si mi s-a pus pata pe ele, asa ca musai a fost sa fac! :)) Tare bune au iesit, cred ca o sa fac mai des!
Punem 4-5 litri de apa la fiert cu o lingura de sare pentru paste.
Intre timp pregatim sosul: daca avem ciuperci proaspete le curatam si le feliem, apoi le calim in putin ulei pana se evapora apa pe care o lasa, apoi adaugam sosul de rosii si condimentam cu sare, piper, praf de usturoi si oregano. Lasam sa fiarba cateva minute pana se ingroasa sosul.
Fierbem pastele 4-5 minute, le scurgem si adaugam sosul peste ele. Amestecam bine si servim.
Pofta mare!
1
de obicei fac cu ciuperci proaspete, de data asta am avut la borcan, dar sunt bune si asa, doar sariti peste partea cu calitul si le puneti direct la fiert in sos de rosii
2
puteti adauga in sos dar si la servire parmezan razuit pentru mai multa consistenta, dar atunci nu vor fi de post