Pentru sos:
Mai intai ciupercile spalate si scurse de apa, se pun intr-o tava,se presara cu sare sau delikat si se stropesc cu putin ulei.
Apoi merg la cuptor pentru 20 min (Nu prea mult sa nu-si piarda din proprietati.)
Se fierb pastele in apa cu sare si se clatesc cu apa rece.
Cuburile de soia se fierb 30 min. in apa cu sare, delikat, condimente (piper, usturoi si ce mai vrei)
Se scurg apoi de apa si se prajesc in tigaie cu putin ulei pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Sosul:
Se incinge uleiul, se pune usturoiul tocat fin, sucul de rosii, apa si se lasa pe foc sa scada.
Se sareaza si se condimenteaza dupa gust cu piper, busuioc, cimbru, boia dulce si iute.
Mod de prezentare:
Se aseaza pastele pe farfurie, se stropesc cu sos, iar peste ele se aseaza ciupercute si cuburi de soia.
Se presara patrunjel.