Paste cu carne tocata

de - Andreea - in Penne, 21 Ian 2013 | 25688 vizualizari

COMENTARII (23)

T I M E A 1

21.01.2013, 21:30

Bune! . Pt mine o portie fara parmezan

Zamfira 1

21.01.2013, 21:31

cat de bine arata, paste minunate!

- Andreea - 1

21.01.2013, 21:32

Rocsi 1

21.01.2013, 21:36

O portie mica si mie

- Andreea - 1

21.01.2013, 21:37

lory_andronache 1

21.01.2013, 21:41

Yami, yami, cu prima ocazie cand o sa am pofte de paste o sa le incerc. Super aratoase si cred foarte gustoase

Bya Ralu 1

21.01.2013, 21:47

bune pastele

diaconta 1

21.01.2013, 21:57

Ce culoare frumoasa au

-tony- 1

21.01.2013, 22:02

bune dar putine

DinDragostePentruGatit 1

21.01.2013, 22:07

AnyCostescu 1

21.01.2013, 22:09

MotanLaOale 1

21.01.2013, 22:15

Lau 1

21.01.2013, 22:35

place

Merisor 1

21.01.2013, 22:55

LIKE!

oO_ acnA _Oo 1

21.01.2013, 23:23

Doralinda 1

21.01.2013, 23:40

Bun!!!

Angelina_Elena 1

22.01.2013, 00:18

super bune!

ANNA_46 1

22.01.2013, 01:00

Foarte bune

Lorra 1

22.01.2013, 09:11

adry88 1

22.01.2013, 09:39

place mult

Maria68 1

22.01.2013, 11:05

- Andreea - 1

22.01.2013, 11:35

multumesc fetelor

Sim0na 1

22.01.2013, 22:07

buneeee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu carne si sos