Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker

de Miha in Paste, 2 Noi 2013 | 6802 vizualizari

 

Daca tot suntem in teste de Multicooker, ce-ar fi sa-mi testez si limitele in a face cate un fel de mancare pentru fiecare mofturos din casa? :))) Din acest motiv cantitatile din retete vor fi asa ca pentru 2 pitici (si-o Alba ca Zapada :))) )

 

INGREDIENTE

  • ~300 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 capatana mica usturoi
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri parmezan
  • ~200 g tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului se pun 2 linguri ulei si carnea taiata bucati potrivit de mari. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se seteaza timpul (15 minute) din COOKING TIME si se apasa START.

Carnea se prajeste usor timp de cca 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam sucul de rosii, ceapa si ardeiul tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se continua prepararea pana la terminarea programului.

Se adauga 1 pahar cu apa (sau vin, daca va place), se omogenizeaza. Selectati programul STEW si timpul setati-l la 30 de minute. Inchideti capacul si apasati butonul START.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga usturoiul pisat si busuiocul tocat. Cand este gata, inainte de a pune sosul in farfurie, adaugati parmezanul si amestecati bine.

Pastele le-am fiert separat in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pastele si apa se pot adauga direct in oala interioara a aparatului, deasupra ingredientelor pentru sos. Apa va fi absorbita in timpul procesului de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

17.12.2013, 17:22

bune

Panacris 1

28.05.2014, 18:43

Să înțeleg că Zmeii nu au nicio șansă ) super mâncarica

Xandrinne 1

14.12.2016, 06:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mezze Penne Tricolore