Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker

de Miha in Paste, 2 Noi 2013 | 6495 vizualizari

 

Daca tot suntem in teste de Multicooker, ce-ar fi sa-mi testez si limitele in a face cate un fel de mancare pentru fiecare mofturos din casa? :))) Din acest motiv cantitatile din retete vor fi asa ca pentru 2 pitici (si-o Alba ca Zapada :))) )

 

INGREDIENTE

  • ~300 g piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 capatana mica usturoi
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2-3 linguri parmezan
  • ~200 g tagliatelle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului se pun 2 linguri ulei si carnea taiata bucati potrivit de mari. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se seteaza timpul (15 minute) din COOKING TIME si se apasa START.

Carnea se prajeste usor timp de cca 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam sucul de rosii, ceapa si ardeiul tocate marunt, sare si piper dupa gust. Se continua prepararea pana la terminarea programului.

Se adauga 1 pahar cu apa (sau vin, daca va place), se omogenizeaza. Selectati programul STEW si timpul setati-l la 30 de minute. Inchideti capacul si apasati butonul START.

Cu 5 minute inainte de a fi gata se adauga usturoiul pisat si busuiocul tocat. Cand este gata, inainte de a pune sosul in farfurie, adaugati parmezanul si amestecati bine.

Pastele le-am fiert separat in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

pastele si apa se pot adauga direct in oala interioara a aparatului, deasupra ingredientelor pentru sos. Apa va fi absorbita in timpul procesului de gatire

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne in sos de rosii la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

17.12.2013, 17:22

bune

Panacris 1

28.05.2014, 18:43

Să înțeleg că Zmeii nu au nicio șansă ) super mâncarica

Xandrinne 1

14.12.2016, 06:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste spirale cu sos de carne si tomate