Paste cu branza, smantana si marar

de Zamfira in Paste, 23 Noi 2013 | 13771 vizualizari

 

Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica....hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • - 200 g paste
  • - 150 g branza de burduf
  • - 100 ml smantana grasa
  • - 1 legatura marar verde
  • - 50 ml ulei de masline
  • - apa, putina sare pentru fierberea pastelor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, smantana si marar:

Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg bine de tot.

Amestecam smantana cu mararul spalt, scurs si tocat marunt.

Punem intr-un vas ulei de masline (50 ml), adaugam in straturi paste, branza feliata, smantana amestecata cu mararul tocat marunt. In final omogenizam totul. Se mai tin 2-3 minute pe foc mic amestecand sa nu se prinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Alina26 1

23.11.2013, 17:28

buneeee!!!

Aurelia 07_07 1

23.11.2013, 18:21

Sunt satula de carne vreau paste cu branza

Rocsi 1

23.11.2013, 21:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu telemea, la cuptor