Paste cu branza si sunca

de oana_pisicutza16 in Paste, 10 Apr 2012 | 15815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O punga de 400 g paste
  • 250 g sunca
  • Un iaurt mic (140 g)
  • 250 g Branza
  • Putin ulei
  • Sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca:

Pastele se pun la fiert in apa cu ptin ulei

Sunca se taie in bucati mai mici

Se pregateste branza

Dupa ce s-au fiert pastele se strecoara de apa si se trec pe sub un jet de apa rece

Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga pastele, branza, sunca si iaurtul

Se presara sare si piper dupa gust

Se servesc calde

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

11.04.2012, 19:53

bun,bun

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 20:06

multumesc mult iri

adriana65 1

23.04.2012, 09:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana cu doar 4 ingrediente