Paste cu branza sarata si slaninuta

de kamy in Paste, 17 Mar 2011 | 17085 vizualizari

 

O mancarica pe care am savurat-o la mama ei,in Ungaria,iar de atunci o tot fac.
Foarte usor de preparat,satioasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • paste
  • branza sarata(telemea,burduf)
  • slanina
  • smantana
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza sarata si slaninuta:

Slanina se taie cubulete mici(indepartam soricul),se pune intr-o tigaie si se prajeste,pana devine maronie.

Branza se da prin razatoarea mare sau se faramiteaza.

Pastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj,se scurg, se trec printr-un jet de apa rece,se pun intr-un castron si se amesteca cu branza.

Se pune pe farfurie o portie generoasa de paste cu branza,smantana daca vreti si se presara cu o lingura,din belsug, slaninuta prajita si putina untura din tigaie.

Presarati piper si serviti,va rog!!!

Nu-i ceva dietetic dar e ceva super bun.


TIPS-URI

1

Eu de data asta nu am pus smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza sarata si slaninuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si somon afumat