Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 4968 vizualizari

 

Cum vad cate o pasta fainoasa mai deosebita nu rezist si ii spun ,, hai cu mine''!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste cu busuioc ,
  • 250 gr paste integrale ,
  • sare 
  • 500 gr pastrama porc 
  • 100 ml ulei
  • 3 rosii 
  • 3 catei usturoi
  • i ardei rosu
  • sare
  •  piper 
  • busuioc verde
  • 300 gr branza burduf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu busuioc si pastrama:

  1. pastele se fierbin apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. in restul de ulei incins se prajeste pastrama  [ desarata daca e cazul ] taiata fasii , pana devine usor crocanta ,
  3. rosiile usturoiul , ceapa , ardeiul se curata , se spala , se taie bucati si se dau prin blender cu 2 fire busuioc .Sucul rezultat se da in clocot scurt impreuna cu sare si piper . [sa-i mai ramana savoarea de proaspat ]
  4. serviti pastele cu sosul proaspat , pastrama crocanta si decor de busuioc verde , presarati cu branza de burduf .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu busuioc si pastrama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos cu carne de vita