Tagliatelle cu busuioc si pastrama

de mihaelar63 in Paste, 15 Oct 2010 | 5082 vizualizari

 

Cum vad cate o pasta fainoasa mai deosebita nu rezist si ii spun ,, hai cu mine''!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste cu busuioc ,
  • 250 gr paste integrale ,
  • sare 
  • 500 gr pastrama porc 
  • 100 ml ulei
  • 3 rosii 
  • 3 catei usturoi
  • i ardei rosu
  • sare
  •  piper 
  • busuioc verde
  • 300 gr branza burduf
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu busuioc si pastrama:

  1. pastele se fierbin apa clocotita cu sare si 1 lingura de ulei, sa nu se prinda , se scurg si se clatesc cu apa rece .
  2. in restul de ulei incins se prajeste pastrama  [ desarata daca e cazul ] taiata fasii , pana devine usor crocanta ,
  3. rosiile usturoiul , ceapa , ardeiul se curata , se spala , se taie bucati si se dau prin blender cu 2 fire busuioc .Sucul rezultat se da in clocot scurt impreuna cu sare si piper . [sa-i mai ramana savoarea de proaspat ]
  4. serviti pastele cu sosul proaspat , pastrama crocanta si decor de busuioc verde , presarati cu branza de burduf .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu busuioc si pastrama" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza reteta delicioasa a copilariei