Paste cu branza la cuptor

de oanapl in Paste, 25 Iul 2017 | 15139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (spirale)
  • 200 g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 50 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g mozzarella Delaco
  • unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi adaugi smantana si telemeaua. 

Condimentezi cu sare si piper.

Amesteci pastele cu branza.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele si nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 25-30 minute.
Scoti din cuptor, presari mozzarella rasa si reintroduci vasul in cuptor pentru 2-3 minute pana se topeste mozzarella.
Servesti pastele calde, dar si reci.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ciuperci