Pasta all'arrabbiata

de LeBlogPiquant in Paste, 17 Noi 2010 | 4210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • busuioc proaspat
  • 1 conserva de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan ras (optional)
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta all'arrabbiata:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgeti-le.

Intre timp, tocati marunt usturoiul, si caliti-l 1-2 minute intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei de masline. adaugati ardeiul iute si frunzulitele de busuioc, si apoi rosiile din conserva, impreuna cu o lingurita de zahar. Lasati 10 minute sa fiarba la foc mic. Daca scad prea mult, mai adaugati un pic de apa.Opriti focul.

Puneti pastele pe farfurie, si deasupra cateva linguri de sos. Daca folositi, radeti deasupra parmezan.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci