Despre pastele acestea pot doar să spun că toţi cei care au mâncat au spus că nu au mâncat în viaţa lor ceva mai bun.Poate aceste este şi motivul pentru care le-am făcut a treia oară în mai puţin de două săptămâni.Cel puţin eu le prefer unei mâncări cu carne.Important este să nu vă zgârciţi la brânză şi smântână şi rezultatul va fi unul excelent.
Am fiert pastele.
Am razuit telemeaua si casul de vaca,am pus putina sare(daca telemeaua e sarata nu mai este nevoie) si am amestecat cu smântâna.
Am pastrat 2 linguri de smântâna pentru pus deasupra.
Am razuit cacavalul Mozzarela.
Am batut ouale cu cele doua linguri de smântâna si am pus mozzarela.
Pastele fierte le-am amestecat cu pasta de brânza cu smântâna ,apoi le-am pus într-un vas de yena.
Deasupra am pus oul batut cu smântâna si cascavalul.
Am pus la cuptor pâna s-au rumenit frumos deasupra.
Se servesc calde.
Poftă bună !!!!