Paste cu bacon si cascaval la cuptor

de diaconta in Paste, 8 Aug 2010 | 15109 vizualizari

 

O reteta rapida,usoara si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval
  • 2-3 morcovi
  • 150 ml sos de rosii
  • 200 gr smantana
  • sare,piper,ulei

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si cascaval la cuptor:

Se fierb pastele si se razuieste cascavalul.

Separat se pregateste un sos astfel:

Se taie baconul felioare care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-a prajit,se scoate si in acelasi ulei se pune la prajit morcovul taiat rondele subtiri.Cand s-a inmuiat si morcovul se pune iarasi baconul,se condimenteaza,se adauga sosul de rosii si smantana si se lasa sa mai fiarba putin (cca 5 minute).

Sosul astfel obtinut se pune peste paste,se adauga si cascavalul,apoi se pune toata compozitia intr-un vas de yena si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute,doar cat sa se topeasca cascavalul.

TIPS-URI

1

morcovii dau o savoare deosebita

2

cantitatile pot fi modificate dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

20.02.2012, 17:22

Giorgia,ma bucur ca-ti place.chiar sunt foarte bune

Zambareata 1

21.02.2012, 13:47

au fost foarte bune pastele,chiar acum mananc o portie,aseara sotul a mancat doua portii si a dus si azi la munca

diaconta 1

21.02.2012, 13:53

Giorgia,ma bucur ca v-au placut
eu nu mananc prea multe paste,dar facute in felul asta imi plac

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza