Paste carbonara

de Ligia Bxl in Spaghete, 25 Ian 2011 | 13498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr de paste
  • 200 gr de kaizer afumat
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 ml de lapte condensat(sau smantana)
  • 80 gr de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • arpagic verde tocat si cateva fire intregi ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele in apa sarata dupa timpul indicat de pe pachet.

In acest timp cat fierb pastele se caleste caizerul afumat in putin ulei,separat batem galbenusurile de oua cu laptele condensat apoi se adauga parmezanul ras si piper.Dupa ce sau fiert pastele se scurg de apa si se pun apoi peste caizer si crema obtinuta din galbenusuri,se mai calesc putin ,pe deasupra ornam cu arpagic verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu pui