Paste "alla puttanesca"

de Adele in Paste, 25 Aug 2014 | 4231 vizualizari

 

Reteta originala se numeste :"spaghetti alla puttanesca'',dar eu avand pitici folosesc paste scurte ,sunt mai usor de mancat pentru cei mici.:P

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste .
  • 400 gr de suc de rosii.
  • 100 gr pancetta(sunca/bacon.)
  • 100 gr masline negre.
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 lingura ulei masline.
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "alla puttanesca":

Pentru inceput punem o oala cu multa apa la foc ,adaugam si sare ,cand incepe sa fiarba adaugam pasta si lasam pentru 10 minute(sau cat scrie pe punga).

Intr-o tigaie punem uleiul si catelul de usturoi,cand se rumeneste il scoatem si punem cubuletele de pancetta ,le prajim pentru un minut ,dupa care adaugam maslinele si sucul de rosii ,potrivim de sare si punem un capac.Lasam la foc potrivit pentru 15 minute.

Cand pasta este fiarta o scoatem din apa  si o lasam sa se scurga bine ,o adaugam peste sos si amestecam totul bine.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "alla puttanesca"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle a la bolognese