Pastai cu carne de porc

de adasev12 in Porc, 4 Dec 2012 | 10180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc,
  • 400 g pastai congelati
  • o ceapa
  • un gogosar mai mic
  • marar verde
  • 200 g rosii in conserva
  • boia, sare, piper
  • o foaie de dafin
  • un catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
  • smantana pt servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne de porc:

Mai intai am pus la fiert o oala cu apa si cand a dat in clocot, am turnat pastaile congelate, am lasat 4-5 minute si am pus inapoi la foc, am fiert cam 20 minute.

Carnea am taiat-o bucatele, am calit-o putin intr-o cratita cu ulei, apoi am adaugat ceapa taiata marunt si gogosarul, am lasat inca vreo 5 minute la foc dulce, am adaugat o jumatate de lingurita de boia, sare si foaia de dafin. Am pus apa cat sa acopere carnea si am lasat la fiert vreo 20 minute, pana a fiert carnea pe jumatate, apoi am transferat si pastaile si mararul maruntit si rosiile pasirate la robot. Am lasat pana au fiert toate. Din cand in cand am mai completat cu apa, ca sa nu scada foarte tare, sa ramana si sos. Spre sfarsit , cam cu 5 minute inainte, se adauga si usturoiul pisat, putin piper si un pic de patrunjel verde. Se serveste cu smantana direct in farfurie

Merge bine cu muratura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

04.12.2012, 22:34

bune

adasev12 1

05.12.2012, 09:54

laurenta, deyu, sim0...multumesc

mihaelar63 1

07.12.2012, 20:49

Ce culoare frumoasa are mancarica ta !!!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat cu fasole verde