Pasta fresca con zucchini e panna

de Bya Ralu in Spaghete, 5 Ian 2015 | 4276 vizualizari

 

Paste proaspete cu dovlecel si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 dovlecel zucchini potrivit
  • unt
  • 1/2 cutie smantana italieneasca(panna)
  • 1-2 catei de usturoi
  • Parmezan ras
  • peperoncino,sare,piper,oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta fresca con zucchini e panna:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt.

Dupa cateva minute se adauga dovlecelul spalat bine si dat pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Se pune putina apa si se lasa la foc mic sa fiarba.

Dupa aproximativ 5-10 minute se adauga smantana si condimentele,se amesteca bine si se pune si usturoiul strivit si zeama de lamaie,se lasa cateva minute dupa care se ia de pe foc.

Intr-o craticioara se pune apa cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele,se lasa 5-6 minute(difera in functie de paste),se gusta,iar cand sunt "al dente",se pun intr-o strecuratoare(dar nu se scurg complet de apa).

Punem pastele peste sos,presaram parmezan ras,amestecam bine si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta fresca con zucchini e panna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă italiana