Pasta de usturoi

de mamaieelena in Clasice, 26 Mai 2011 | 7893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4capatani de usturoi
  • 11/2 lingurita cu sare
  • 200 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru verde( e mai bun) dar se poate si uscat
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de usturoi:

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi .Intr-un bol punem pasta cu sarea si amestecam cu mixerul apoi adaugam treptat uleiul alternand cu zeama de lamaie dar nu e neaparat necesar sa punem toata zeama depinde de gustul fiecaruia.Cand e aproape gata uleiul incorporat punem si cimbrul .De regula eu fac mai mult si il pastrez la frigider intr-un borcan de sticla .Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta si sos tahini