Pasta de unt cu leurda

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 4913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de leurda proaspata
  • 1 pachet de unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de unt cu leurda:

Spalam leurda, o taiem putin si o asezam in vasul robotului impreuna cu untul (la temperatura camerei), sare si piper dupa gust.

Mixam cateva secunde si obtinem o pasta delicioasa pe care o putem servi (de preferat in weekend) la micul dejun cu paine prajita si legume proaspete.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de unt cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

tiby 1

10.03.2014, 08:27

anca_rm 1

10.03.2014, 13:01

ce idee faina pentru a folosi leurda , trebuie sa merg sa-mi culeg

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kievskaia