Pasta de ton cu ceapa rosie

de RuxyRux in Ton, 12 Mai 2014 | 15608 vizualizari

 

Va ofer reteta unei paste de ton cu ceapa rosie pentru prepararea unor tartine mai mult decat delicioase! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei de masline ( 160 gr)
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/4 de pachet de unt
  • o lingurita de zeama de lamaie
  • sare dupa gust( putina)
  • o ceapa rosie
  • felii de paine prajita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu ceapa rosie:

Se amesteca la blender untul moale, tonul, zeama de lamaie si mustarul si se omogenizeaza bine compozitia.

Potrivim gustul de sare.

Adaugam si ceapa rosie tocata marunt.

Servim pasta pe felii de paine prajita. Foarte foarte gustoasa!

Pentru a  " complica" putin reteta dar si pentru alte variante de gust deosebit mai puteti adauga : avocado, somon afumat, galbenus de ou fiert, turmeric.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:03

Mihaela )) Esti o simpatica )

RuxyRux 1

14.05.2014, 21:03

Xana, multumesc frumos draga mea

botcrina 1

26.03.2016, 19:19

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ton si ou