Pasta de somon

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 4815 vizualizari

 

Cel mai tare-mi pune imaginatia pe bigudiuri micul-dejun. Nu-l sar niciodata, nu functionez fara el, prefer sa ma scol cu noaptea-n cap dar sa am ragaz sa mananc in tihna. Dar cum mezelurile sunt pline de chimicale, fulgii cu lapte nu ma satura, cu ouale nu exagerez, deja se reduce simtitor paleta preparatelor rapide la ore matinale. Si-atunci, cel mai bine e sa ai ceva pregatit cu o seara inainte, care sa se poata eventual tartina si care sa reziste cateva zile la frigider. Cum ar fi pateul cu ciuperci, cel cu coniac, sau aceasta pasta de somon pe care vreau sa ti-o arat astazi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri:
  • 160 gr de somon roz din conserva
  • 3 linguri de cas putin sarat
  • 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza)
  • piper, sare
  • marar dupa pofta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon:

Somonul din conserva il scurgi de ulei si il cureti daca are vreun os. Il zdrobesti cu furculita, impreuna cu branza. Apoi adaugi treptat hreanul (e bine sa pui putin cate putin, aroma e foarte puternica) si amesteci toate celelalte ingrediente. Condimentezi dupa gust, pui intr-un bol si sigilezi cu folie alimentara, dai la frigider. Poti face a doua zi sandwich-uri cu castravete si pasta de somon. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelita