Pasta de peste

de Panacris in Peste, 16 Mar 2014 | 12435 vizualizari

 

În adolescență era nelipsită la petreceri, așa că am pornit la treabă!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt 
  • 1 conservă macrou în ulei 
  • 3 fire ceapă verde 
  • 1 borcan file de hering 
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Peștele se toacă mărunt în blender, împreună cu untul moale, ceapa verde tocată mărunt și zeama de lămâie. Mi s-a părut prea fad, așa că am adăugat și un borcănel de hering în ulei, gen anșoa ;). Tare inspirată am fost!

Se servește cu pâine albă sau pâine prăjită.

Simplu și gustos! Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:34

cat e buna este aceasta pasta

Panacris 1

18.03.2014, 10:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:49

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste afumat II