Pasta de peste

de Panacris in Peste, 16 Mar 2014 | 12045 vizualizari

 

În adolescență era nelipsită la petreceri, așa că am pornit la treabă!

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt 
  • 1 conservă macrou în ulei 
  • 3 fire ceapă verde 
  • 1 borcan file de hering 
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Peștele se toacă mărunt în blender, împreună cu untul moale, ceapa verde tocată mărunt și zeama de lămâie. Mi s-a părut prea fad, așa că am adăugat și un borcănel de hering în ulei, gen anșoa ;). Tare inspirată am fost!

Se servește cu pâine albă sau pâine prăjită.

Simplu și gustos! Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

anca_rm 1

17.03.2014, 10:34

cat e buna este aceasta pasta

Panacris 1

18.03.2014, 10:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:49

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste