File de biban la cuptor

de Ksenya in Peste, 14 Oct 2015 | 6899 vizualizari

 

Mi-a facut Mihaela aseara pofta de peste si n-am rezistat ... :)

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de biban
  • 2 linguri ulei masline
  • coaja de la o lamaie + sucul ei
  • sare
  • piper
  • un varf de cutit ardei iute Cayenne tocat marunt ,optional
  • rosii cherry
  • masline fara samburi
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de biban la cuptor:

Pestele il verificam de oase  ,saram si piperam si il lasam la frigider pentru a 2-a zi.A 2-a zi pregatim o marinada cu care vom unge fileurile din: coaja de lamaie ,sucul de lamaie,uleiul de masline  si ardeiul iute.Pornim cuptorul la  180 grade.Tapetam o tava cu hartie de copt.Portionam pestelle cat de mare vrem sa iasa ruloul.Montam pestele pe o scobitoare lunga dupa imaginatie.Ungem cu o pensula rulourile  cu marinada preparata ,asezam in tava si dam la cuptor pentru 7 minute. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu cartofi ,piure de pastarnac ,mazare...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "File de biban la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ksenya 1

15.10.2015, 20:01

Panacris

- Andreea - 1

30.12.2015, 18:16

navidad_2017 1

04.01.2017, 02:54

Bun si simplu de facut, cand reteta-i atat de bine explicata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii in sos tomat picant