Pasta de peste

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 15864 vizualizari

 

Daca avem o masa la care servim aperitive eu folosesc uneori aceasta pasta de peste, dar la fel de bine merge si cand nu avem chef sa gatim prea mult dupa o zi lunga la servici.

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de peste (eu am pus una de sardine si una de ton)
  • zeama de la 1 lamaie (daca este nevoie mai puneti de la inca o 1/2 de lamaie)
  • 1/2 ceapa rosie tocata marunt
  • 1 varf de lingurita de busuioc uscat
  • 70 g unt
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Scurgem pestele de ulei sau de sucul din conserva si il punem intr-un bol impreuna cu toate ingredientele.
Mixam bine pana compozitia devine o pasta cremoasa. Gustati si eventual mai adaugati zeama de lamaie, sare, piper, orice credeti ca mai este nevoie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci aperitiv la tigaie