Pasta de naut reteta delicioasa de post

de slowfoodcuisine in Mancaruri de post, 9 Feb 2011 | 10440 vizualizari

 

Pasta de naut reteta delicioasa de post
Bogata in proteine, fibre si grasimi sanatoase, pasta de naut este o gustare nutritiva si satioasa, perfecta pentru a fi savurata alaturi de legume proaspete crocante, paine pita sau crackers.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pasta de naut reteta delicioasa de post
  • -800g naut la conserva
  • -2 rosii
  • -1 ceapa rosie
  • -zeama de la 1 lamaie
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
  • -praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut reteta delicioasa de post:

Cum se prepara Pasta de naut reteta delicioasa de post

Se zdrobeste nautul cu un blender pana devine o pasta.

Se adauga treptat ulei de masline, pana capata consistenta pe care o dorim.

Se toaca rosiile si ceapa. Se adauga in pasta de naut.

Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si zeama de lamaie.

Recomandam si hummus cu avocado, chiftele de naut sau pateu de naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Humus reteta