Pasta de naut reteta delicioasa de post

de slowfoodcuisine in Mancaruri de post, 9 Feb 2011 | 13882 vizualizari

 

Pasta de naut reteta delicioasa de post
Bogata in proteine, fibre si grasimi sanatoase, pasta de naut este o gustare nutritiva si satioasa, perfecta pentru a fi savurata alaturi de legume proaspete crocante, paine pita sau crackers.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pasta de naut reteta delicioasa de post
  • -800g naut la conserva
  • -2 rosii
  • -1 ceapa rosie
  • -zeama de la 1 lamaie
  • -sare, piper
  • -ulei de masline
  • -praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut reteta delicioasa de post:

Cum se prepara Pasta de naut reteta delicioasa de post

Se zdrobeste nautul cu un blender pana devine o pasta.

Se adauga treptat ulei de masline, pana capata consistenta pe care o dorim.

Se toaca rosiile si ceapa. Se adauga in pasta de naut.

Se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi si zeama de lamaie.

Recomandam si hummus cu avocado, chiftele de naut sau pateu de naut

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut reteta delicioasa de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

elena1988 1

10.02.2011, 16:35

Anamaria7 1

26.02.2011, 14:18

imi place pasta asta ... imi cam face cu ochiu'

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:13

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trio de humus reteta