O mancare satioasa si hranitoare si usor de preparat.
Se pun pastele penne la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune si soia la fiert in apa cu sare si se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se curata si se spala bine ceapa si se taie marunt. La fel si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Se pune in tigaie soia si se lasa putin pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin. Se completeaza cu putina apa. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei iuti. Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se scurge apa de la paste si se trec sub jetul cu apa rece. Se pun intr-un bol. Se adauga sosul de soia. Se servesc calde.
1
Se servesc calde.