Pasta de naut cu ton, avocado si porumb

de katty in Salate, 7 Feb 2020 | 3453 vizualizari

 

Imi place combinatia de naut cu ton si avocado si cum nu vroiam sa fac o salata am transformat-o intr-o pasta nu foarte fina, cu gust minunat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut fiert
  • 2 bucati avocado Hass
  • 1 conserva ton
  • 100 gr boabe de porumb din conserva
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut cu ton, avocado si porumb:

Punem nautul intr-un castron si il zdrobim cu o furculita, astfel incat sa ramana si bucati mai mari.

Adaugam miezul de avocado, putina zeama de lamaie si le zdrobim impreuna cu o furculita.

Adaugam tonul scurs, sare, piper, uleiul de masline si zeama de lamaie daca mai este nevoie.

Omogenizam bine, apoi adaugam boabele de porumb.

Lasam  la rece jumatate de ora, apoi o putem servi.

TIPS-URI

1

putem folosi naut din conserva sau naut pe care il fierbem in prealabil si il lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut cu ton, avocado si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vara cu ton