O salata foarte satioasa, foarte sanatoasa si plina de culoare
Punem la fiert ouale si le fierbem vreo 10 minute, ca sa fie tari. Mai punem pe foc inca o oala cu apa, in care vom opari broccoliul. Broccoli pe care il clatim si rupem buchetelele de pe tulpina. Cand apa fierbe, punem buchetelele de broccoli si le oparim 2 - 3 minute. Dupa aceea punem broccoli intr-o strecuratoare, il clatim cu apa rece si lasam sa se raceasca. Rasurnam broccoli intr-un bol incapator, adaugam porumbul si tonul scurse de sucurile din conserva, maslinele, rosiile taiate pe jumatate si ceapa taiata subtire. Facem un dressing din usturoiul pisat, zeama de lamaie, sare, piper, ulei si il turnam peste legume. Amestecam cu grija, asezam pe farfurie, punem si ouale taiate, presaram cu patrunjel proaspat tocat si avem un pranz sau o cina excelenta, plina de fibre, vitamine si proteine.
1
daca vreti sa fie si putin picanta, folositi un ulei de masline in care tineti cativa ardei iuti
2
servim cu paine wassa sau felii de bagheta