Pasta de masline

de Ela68 in Mancaruri de post, 5 Ian 2013 | 7557 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.01.2013, 18:13

Nu am incercat asa ceva

Bucataras 1

05.01.2013, 18:14

e foarte gustoasa, mai ales cu paine prajita

Merisor 1

05.01.2013, 18:15

Interesanta! O trec direct la favo sa o incerc si eu

Ela68 1

05.01.2013, 18:26

si noua ne place mult, e satioasa si sanatoasa !

Lau 1

05.01.2013, 18:31

adry88 1

05.01.2013, 18:40

MotanLaOale 1

05.01.2013, 19:29

adasev12 1

05.01.2013, 20:12

buna

adnia 1

05.01.2013, 20:22

si eu ma gandeam candva ca trebuie sa existe o solutie sa o putem prepara in casa...si sa n-o cumparam. eu una am mari strangeri de inima cand citesc etichetele produselor din magazine....

Ela68 1

05.01.2013, 22:48

si eu ma uit la etichete, dar daca ma gandesc bine, nici legumele nu mai sunt ce-au fost !

MonaMimi 1

06.01.2013, 00:56

ANNA_46 1

06.01.2013, 13:54

Super buna

mena29 1

07.01.2013, 22:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu crupe (pasat) de porumb si ciuperci