Pasta va fi un ajutor de nadejde in zilele friguroase ce urmeaza. Va colora frumos si apetisant preparatele amintindu-ti de caldura verii. Se poate folosi la ciorbe, tocanite si la fripturi. Incercati un pui la cuptor frecat bine cu pasta asta. Va garantez ca veti obtine simplu o crusta minunata.
Gogosarii se spala , se lasa la scurs si se curata de seminte . Se toaca .
Usturoiul se curata si se da prin presa de usturoi
Se pune pasta de gogosari la fiert impreuna cu,sarea , piperul boabe si uleiulintr-o oala cu fundul dublu de inox .
Se fierbe la foc mic 1-2 ore pana cand uleiul se alege la suprafata .
Se aduga usturoiul si se mai da un clocot .Se ia de pe foc
Eu am adugat foarte putin conservant , aproape imperceptibil .
Se pune pasta in borcane bine spalate si se infileteaza capacele care au fost sterilizate prin fierbere .
Eu pentru siguranta am mai dunstuit 30 minute borcanele puse intr-o tava cu putina apa , la cuptor .
1
Spalati bine borcanele . Sterilizati capacele prin fierbere .