Pasta de gogosari

de roxana_simona in Conserve, 23 Sep 2015 | 5873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 linguri mari de sare(linguri de lemn)
  • 1 conservant
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala bine sub jet de apa,se curata de samburi si se dau pe rand prin masina de tocat.

Se pune sarea,se amesteca bine dupa care se adauga si conservantul,amestecand din nou.

Se lasa 24 de ore,dupa care compozitia se pune in borcane curate,spalate si uscate.

Se inchid bine capacele la borcane si se depoziteaza intr-un loc mai racoros.

TIPS-URI

1

Conservantul se pune pentru a nu mai fierbe compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei gras umplut cu varza si morcov