Pasta de corcoduse verzi

de Bunica in Bulion, 4 Iun 2009 | 18766 vizualizari

 

Corcodusele verzi sunt foarte bune de si sanatoase pentru acrit ciorbele.

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi care au samburele intarit. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Se aleg corcodusele, se curata de codite, se spala si se pun la fiert .

Dupa ce s-au fiert corcodusele se pun intr-o strecuratoare si se freaca bine cu o lingura de lemn ca sa se delimiteze miezul de samburi si de coaja.Pasta astfel obtinuta se pune in sticle,se capseaza si se pun la sterilizat.

Sterilizarea:

-se pun sticlele intr-o oala

-se pune apa pana se umple oala

-se pune pe foc potrivit timp de 45 minute

Se lasa sa se raceasca in apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2010, 12:29

am mancat si eu pt prima oara anul trecut o ciorbita de fasole acrita cu pasta de corcoduse si mi-a ramas gandul la ea,obunatate, o sa salvez reteta si trebuie neaparat sa o fac

Mitinita 1

12.08.2011, 15:03

de cand caut eu reteta azi merg sa vad daca au mai ramas corcoduse verzi...sarumana ptr reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de legume