Pasta de avocado

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2015 | 4283 vizualizari

 

Eu am folosit avocado de la Lidl care se numeste "avocado ready to eat".Era mai copt si mai inchis la culoare decat cel verde. In poza cu ingredientele apare cel verde (nu cel folosit).De fapt, se poate folosi orice avocado, cu conditia sa fie copt, moale,incat sa se faca pasta cu furculita.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1/2 ceapa mica
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado:

Avocado se taie in doua si se rasucesc cele doua parti pana se desprinde. Se ia samburele si se ia coaja. Se face pasta cu furculita , se adauga sare si ceapa tocata marunt.

TIPS-URI

1

Pentru cantitati mai mari folositi 2 avocado.

2

Se poate servi cu rosii, tortilla chips sau paine.Mie mi-a placut mai mult simplu, cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

marcela1979 1

18.01.2015, 11:04

excelenta

MotanLaOale 1

19.01.2015, 08:53

cristina1985 1

31.01.2015, 15:01

In cazul in care ati luat un avocado necopt, se poate tine cateva zile (3-10 sau mai mult), intr-o punga de hartie , alaturi de o banana necoapta.Se schimba banana pe masura ce se coace.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guacamole cu Blenderul Oster