Pasta de ardei kapia copti si fasole boabe

de RODIMUR in Mancaruri de post, 19 Ian 2018 | 5133 vizualizari

COMENTARII (14)

vasimur 1

19.01.2018, 17:34

mihaelar63 1

19.01.2018, 18:14

Super !!! Deci ti-ai preparat o mini -zacusca Imi place , felicitari . Si eu am mai procedat asa

MotanLaOale 1

19.01.2018, 19:24

RODIMUR 1

19.01.2018, 19:33

Mulțumesc, Mihaela! Eu nu prea fac zacuscă, pentru că e multă muncă, mult fum și mizerie în casă și ies te miri ce, câteva borcănele și mai ai și dureri de ficat... Dar pasta asta, așa rapidă, chiar merită de făcut!

RODIMUR 1

19.01.2018, 19:33

Mulțumesc frumos, Motănel!

Rocsi 1

19.01.2018, 19:39

Ardeii kapia copti, dau un gust aparte mancarurilor! Foarte bun ce ai pregatit aici!

Adi 1

19.01.2018, 19:52

Buna!

RODIMUR 1

19.01.2018, 20:27

Așa este, Rocsi! Îmi plac mai mult ardeii kapia copți, decât ardeii grași...Rețeta era cu ardei grași, așa am mai făcut-o, dar acum am hotărât să fac cu kapia, pentru că sunt dulci și au un gust special...Mulțumesc frumos, Rocsi!

dantes 1

20.01.2018, 07:44

Buna!

RODIMUR 1

20.01.2018, 08:49

Mulțumesc frumos, Dante!

Panacris 1

20.01.2018, 22:19

Bună idee! Mulțumim!

RODIMUR 1

20.01.2018, 22:57

Da, Cris! Și eu mi-am amintit de ea și am zis că merită s-o pun în practică, pentru că am multe legume la congelator...Cu plăcere!

elucubratiiculinare 1

21.01.2018, 08:41

RODIMUR 1

21.01.2018, 09:19

Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pastai