Pasta de ardei copti

de Mitinita in Conserve, 6 Oct 2014 | 3963 vizualizari

 

Puteti conserva aceasta pasta pentru fripturile de sarbatori si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei rosii copti
  • 1 lingurita de usturoi granulat Kotanyi
  • 2 linguri de otet balsamic de zmeura Kotanyi
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de ulei de masline extra virgin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copti:

Curatam ardeii copti si ii punem in mixer,impreuna cu restul ingredientelor.

Mixam si turnam continutul intr-un borcan mic,sterilizat.

Pentru mai multa siguranta fierbem borcanul intr-o oala cu apa,cam 20 de minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

Se depoziteaza in camara,iar dupa ce ati deschis borcanul il veti tine la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei