Pasta de ardei

de alexa_oct in Conserve, 3 Oct 2012 | 6086 vizualizari

 

Mi-au ramas in gradina si ardei kapia si gogosari mai micuti pe care nu i-am putut pune la murat...asa ca m-am gandit sa fac si niste pasta de ardei...am facut cateva borcanele si cu ardei iute,sotul meu fiind innebunit dupa tot ce e picant...

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • gogosari
  • ulei-2,3 linguri
  • sare
  • Nu as putea sa va dau cantitatile,pentru ca,sincer,eu am pus dupa ochi si doar sotul a gustat pentru "iuteala"
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Am curatat ardeii impreuna cu sotul meu,pentru ca...asta ca o paranteza,tin sa va spun ca ii place sa ma ajute intr-ale bucatariei..si de cele mai multe ori,unele retete ii ies mai bune lui:D...sa continuam...i-am dat prin robot.

Intr-o cratita mai mare am pus uleiul la incins si peste am adaugat ardeii pe care iam lasat sa fiarba pana ce s-a ingrosat toata minunatia...am luat-o de pe foc,am potrivit-o de sare,am asezat-o frumusel in borcanele,cu cate o aspirina si apoi cu o patura le-am acoperit pana a doua zi....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Ina 1

26.10.2012, 14:35

La multi ani!

alexa_oct 1

10.11.2012, 15:31

Multumesc pentru urarile de ziua mea...abia acum am intrat:*:*:

miki_a 1

26.10.2015, 12:13

La multi ani!!!!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu rosii