Pasta de ardei

de Angelina_Elena in Conserve, 24 Sep 2012 | 10411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei
  • 3-4 linguri sare mare
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3 foi de dafin
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei:

Spalam ardeii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Apoi ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba, amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita si lasam sa fiarba aproximativ 2 ore, pana cand scade zeama lasata de ardeii.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Dupa deschidere, borcanul se pastreaza in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu morcovi