Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam ardeii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.
Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.
Apoi ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boabele de piper si foile de dafin.
Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba, amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita si lasam sa fiarba aproximativ 2 ore, pana cand scade zeama lasata de ardeii.
Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.
Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.
A doua zi le depozitam in camara.
Dupa deschidere, borcanul se pastreaza in frigider.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola