Pasta alla puttanesca

de xana in Jamie Oliver, 19 Oct 2017 | 5830 vizualizari

 

O reteta inspirata din cea a lui Jamie Oliver si adaptata la gusturile noastre pe care o repet de multe ori.

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de anșoa din conserva
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de ton(70 gr scurs de ulei)
  • cateva masline negre si verzi
  • o mana de patrunjel
  • 5 linguri suc sau pasta de rosii
  • 200 gr paste
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta alla puttanesca:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert.

Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si putin ulei de masline. Lasam la calit timp de un minut, apoi adaugam tonul, maslinele si patrunjelul tocat (pastram putin patrunjel pentru decor).

Amestecam bine, apoi adaugam si pasta de rosii si lasam 3-4 minute la foc mic, amestecand frecvent. Nu mai este nevoie de a adauga sare, deoarece filetele de ansoa sunt deja sarate.

 Urmeaza a pune pastele si apa pe care am pastrat-o si amestecam bine. Decoram cu frunze de patrunjel si este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Yorkshire Puddings