Pasta alla puttanesca

de xana in Jamie Oliver, 19 Oct 2017 | 6341 vizualizari

 

O reteta inspirata din cea a lui Jamie Oliver si adaptata la gusturile noastre pe care o repet de multe ori.

 

INGREDIENTE

  • 3 filete de anșoa din conserva
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de ton(70 gr scurs de ulei)
  • cateva masline negre si verzi
  • o mana de patrunjel
  • 5 linguri suc sau pasta de rosii
  • 200 gr paste
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta alla puttanesca:

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert.

Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si putin ulei de masline. Lasam la calit timp de un minut, apoi adaugam tonul, maslinele si patrunjelul tocat (pastram putin patrunjel pentru decor).

Amestecam bine, apoi adaugam si pasta de rosii si lasam 3-4 minute la foc mic, amestecand frecvent. Nu mai este nevoie de a adauga sare, deoarece filetele de ansoa sunt deja sarate.

 Urmeaza a pune pastele si apa pe care am pastrat-o si amestecam bine. Decoram cu frunze de patrunjel si este gata de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi by Jamie Oliver