Se amesteca ouale si laptele intr-un bol, cu ajutorul unui tel. Se adauga treptat faina si sare. Se adauga apoi, treptat untul topit si racit si se amesteca pana se obtine o compozitie matasoasa.
Se inclazeste tigaia grill la foc mare, se adauga untul ramas si se toarna compozitia. Se intinde cu o spatula, astfel incat intreaga baza a tigaii se faie acoperita de aluat.
Se reduce focul la mediu si se gateste 6-8 minute pe fiecare parte, pana devine aurie, crocanta si e gatita in interior.
Se scoate wafa pe un tocator, se unge cu putina miere si se taie batoane.
Pentru sosul de ciocolata calda, se amesteca toate ingredientele, mai putin laptele.
Se incalzeste laptele si se adauga 10 linguri din mixul obtinut anterior. Se amesteca bine cu telul si se fierbe la foc mediu pana se ingroasa.
Se inmoaie batoanele de waffa in sos inainte de a se consuma.