Pasca fara coca

de Brindusa in Prajituri, 6 Apr 2010 | 43790 vizualizari

 

Pasca a la mama

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci grasa
  • 500 g mascarpone (sau smanatana foarte grasa)
  • 500 g zahar pudra
  • 8 oua, separate
  • 4 linguri gris
  • 100 g stafide
  • arome: vanilie, coaja lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara coca:

Incalzeste cuptorul la 180C

Bate albusurile spuma. Amesteca (poti folosi mixerul) celelalte ingrediente. Cu o paleta incorporeaza usor albusurile. Coace la cuptor 35 minute (sau pana ce se intareste compozitia).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara coca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Alexandra Burz 1

01.03.2014, 12:58

Super, o sa o incerc cu siguranta

Panacris 1

11.04.2015, 18:38

Tocmai e la cuptor, minunăția asta

Rahela Velicu 1

05.11.2018, 22:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu biluţe de brânză umplute cu vişine